• Mikkel591

Dansk fight i Tyskland - ADAC resultater


Imens at verdens fremtid kæmpede i Belgien, så var de mere erfarne kræfter samlet i tyske Jauer, for at komme et skridt tættere på tronen af ADAC MX Masters. Og i det kapløb havde vi også en håndfuld danske lykkeriddere, der dog måtte tage både godt og skidt med sig fra det tyske. Thomas Kjer Olsen ligger på en delt førsteplads i Youngster-klassen, og samtidig kæmper resten bravt for gamle Dannebrog. Her er de danske resultater fra dagen.

Resultater, Jauer

Masters:

7. Nikolaj Larsen

26. Stefan Kjer Olsen

Youngster:

3. Thomas Kjer Olsen

18. Jonas D. Larsen

25. Emil Jepsen

29. Mathias Gryning

Alle resultater her: http://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2014/jauer-4747

Foto: Steffen Schollbach / pixel-cross.com

#adacmxmasters

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.