• Mikkel591

Kawasaki bekender kulør


Så kom den officielle bekræftelse fra Kawasaki. Ryan Villopoto kører endegyldigt MXGP næste år. Men der er flere nyheder fra de grønne. Med sig får han nemlig Tyla Rattray, og så skal Jordi Tixier også forsvare sit verdensmesterskab på en grøn maskine. Som teamkammerater i MX2 får han Dylan Ferrandis og endnu en amerikaner, Thomas Covington.

I USA skal Adam Cianciarulo, Arnaud Tonus, Tyler Bowers, Chris Alldredge og Joey Savatgy stå for fabriksindsatsen i 250-klassen, imens Davi Millsaps og Wil Hahn tørner ud i 450-klassen.

Hele pressemeddelelsen her: http://www.kawasaki.eu/en/racing/motocross/news/KawasakiconfirmsMXandSupercrosssigningswithRyanVillopototoraceMXGPin2015?Uid=0A2FC1AMXwtZWQ1QDAkLXAkOCwpYDFwLC1xbDAtcWQ4KCQ0

#kawasaki #ryanvillopoto

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.