• Mikkel591

TKO stærk i Rusland!


At Thomas Kjer Olsen er en af de helt store, og en af dem der kæmper direkte med om VM-titlen i MX2-klassen, kan ikke komme som et chok for nogen, men det er stadig imponerende af den store dansker, når man som landsmand sidder og jubler med. Igen i dag var Thomas nemlig igen med hvor tingene blev afgjort, og til slut havde han snuppet endnu en plads på podiet til samlingen #gotko

Thomas formåede nemlig at snuppe den samlede andenplads, efter to stærke heat, og altså derved cementere sin andenplads i tabellen. Han duellerede en del igennem dagen, blandt andet med Jorge Prado der vandt GP'et. Jago Geerts tog sig af tredjepladsen i Rusland.

Resultat, Rusland:

1. Jorge Prado - KTM

2. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

3. Jago Geerts - Yamaha

4. Tom Vialle - KTM

5. Michele Cervellin - Yamaha

Thomas Kjer Olsen: "Det var endnu et positivt GP for mig. Det er lidt frustrerende, at jeg ikke havde mere til Prado i første heat, men overordnet var det fedt at være på podiet igen. Jeg har arbejdet meget på mine starter på det det seneste, og i dag kom jeg godt afsted i begge heat, hvilket virkelig gjorde en forskel. I det første heat arbejdede jeg mig op som 1'er og havde en god følelse. Banen var lidt uforudsigelig på visse steder, der var nogle glatte pletter, så jeg prøvede at være smooth hvor jeg kunne. Jeg ved ikke hvor mange omgange jeg førte, men jeg pressede hårdt for at blive i spidsen, hvilket lykkedes indtil to omgange igen. Jeg gav alt for at svare Prado igen, men det lykkedes ikke. Jeg kom hurtigt op på andenpladsen i andet heat, og forsøgte egentlig bare at køre den hjem derfra. Det var varmt, men jeg havde en god følelse, Endnu en andenplads var et godt resultat."

I MXGP-klassen var der også stor dramatik, da Antonio Cairoli slet ikke havde heldet, og måske også var medtaget af sit styrt i går, og derfor sluttede som nummer 8. Med to sejre kunne Tim Gajser derved overtage den røde nummerplade, inden næste afdeling. Jeffrey Herlings vendte tilbage til VM med en samlet fjerdeplads. Arnaud Tonus og Jeremy Seewer gjorde resten af podiet schweizisk.

Resultat, Rusland:

1. Tim Gajser - Honda

2. Arnaud Tonus - Yamaha

3. Jeremy Seewer - Yamaha

4. Jeffrey Herlings - KTM

5. Romain Febvre - Yamaha

Du kan finde alle resultater fra Rusland her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Paul Weyten

#mxgp #mxgprusland #thomaskjerolsen

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.