top of page

Jørgensen satser på udendørs


Mathias Jørgensen har pænt ventet på at det hele skulle gå i gang igen, under coronakrisen i USA, men desværre for danskeren, så ramte uheldet da det endelig så ud til at der skulle køres. Mathias forklarer selv, hvordan han poppede sin skulder ud, på vej til Salt Lake City, og det medførte altså den tunge beslutning, at det ville være formålsløst at satse på at køre supercross. Mathias Jørgensen skulle have været i aktion næste onsdag, når den lille vestlige serie starter op igen på Rice Eccles Stadium.


Nu satser danskeren dog på at køre med, når den amerikanske udendørs-sæson starter op i juli - med første afdeling i Indiana. En sæsonåbner, der for nyligt blev endeligt bekræftet, ligesom at resten af kalenderen kommer til at se noget aparte ud. Det ser for eksempel ud som om at deltagerne skal køre en afdeling på Loretta Lynn's! Et sted de fleste ikke har besøgt, siden de var glade amatører.


Danske Mathias Jørgensen vil forsøge at komme til de første afdelinger af de amerikanske udendørs-afdelinger, og se hvordan det går.


Du kan se Mathias' seneste Vlogs fra USA, herunder!

Foto: WFO Productions

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page