Flyvende danskere i ADAC

7/9/2014

Det var en rigtig dejlig dag at være dansker til de tyske mesterskaber i dag, da de danske kørere sørgede for at forme dagen. Og samtidig former serien rigtig godt. Vi har som sådan to danskere i spidsen af tre mulige klasser, og det må siges at være godkendt! Thomas Kjer Olsen vandt begge heat i Youngster-klassen, og kunne glæde sig over samtidig at være i spidsen af den serie. I Junior-klassen var Bastian Bøgh Damm og Mikkel Haarup to af dagens store navne, da de sluttede 1-2 i første heat, og til slut endte som 2'er (Bastian) og 3'er (Mikkel) på dagen. Mikkel Haarup fører stadig Junior-klassen an. I Masters var der point til både Nicolai M. Hansen og Stefan Kjer Olsen. Vi har de danske resultater.

 

Masters

11. Stefan Kjer Olsen

18. Nicolai M. Hansen

 

Youngster

1. Thomas Kjer Olsen

32. Glen Meier

 

Junior

2. Bastian Bøgh Damm

3. Mikkel Haarup

 

Alle resultater her: http://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2014/holzgerlingen-4749

 

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.