top of page

PRM: Kasper Jensen Danmarksmester for 13. gang

Motocross-køreren Kasper Jensen fra Sønderborg er blevet Damarksmester for 13. gang i motocross. Efter at have lagt i spidsen i den samlede stilling det meste af året, vandt Kasper finalen i MX2 klassen for 250cc maskiner i på Slotsbjergby-banen ved Slagelse.

Banen var præget af regnvejr hele natten inden dagens løb og var derfor meget mudret med dybe og svære passager. I dagens første heat tog Kasper starten på hans Kajs MC Yamaha og satte højt tempo på de første omgange fra fronten af feltet. Efter et par omgange kom han på tværs af spor i mudderet og styrtede i mudderet. Han var dog hurtigt på hjulene igen og blev kun passeret af den Norske Mester Lasse Christophersen. Nummer to i den samlede stilling, hjemmebanekøreren Mathias Gryning, var dog helt oppe i hælene på Kasper og pressede på for at komme forbi. Kasper måtte kæmpe et par omgange for at vænne sig til de mudrede handsker og håndtag, men kom stærkt tilbage på de sidste omgange i heatet, hvor han igen fik passeret Lasse Christophersen.

Med Kasper som nummer 1 i heatet og Mathias Gryning som nummer 3, fik Kasper Jensen øget afstanden fra 7 point til 12 point.

Men regnvejret havde ikke tænkt sig at stoppe og inden dagens andet heat besluttede løbsledelsen sig for at aflyse resten af dagen.

Dermed blev Kasper Jensen Dansk mester for anden gang i år, da han tidligere på året vandt det danske mesterskab for klubhold sammen med Sønderborg Motor Club kørerne Stefan Kjer Olsen og Thomas Kjer Olsen.