Villopoto fortsat skadet

20/5/2015

Her, et par dage inden det britiske GP, melder Kawasaki ud, at Ryan Villopoto ikke bliver klar. Skaden på hans haleben er ikke blevet bedre, og man har ydermere fundet en fraktur i hans nedre rygsøjle, der i øjeblikket plejes hjemme i USA. RV har ikke været i stand til at køre på sin træningscykel, og man har derfor valgt at trække stikket for det britiske GP. Skaden heler, men desværre ikke så hurtigt som man håbede til at starte med. Man vurderer fra Kawasaki, at kun en fuldt fit Villopoto vil være i stand til at være konkurrencedygtig i VM. Der nævnes ikke dato på et muligt comeback.

 

Kevin Strijbos meldes også ude, efter en skade i hånden, som han pådrog sig under weekendens løb i Wuustwezel.

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.