Endnu flere MXoN-hold

20/8/2015

Endnu to interessante hold er blevet meldt ud til Motocross of Nations - nemlig Schweiz og Storbritannien. To hold der meget vel kan gå hen og bliver outsidere til titlen. I hvert fald til en podieplads.

 

Lad os starte med schweizerne, der kommer med et ungt holdt, men ikke desto mindre et slagkraftigt et. Arnaud Tonus får selskab af Valentin Guillod og Jeremy Seewer. Sikkert er det, at med tre 250-kørere, er der to der skal op på de store maskiner.

 

Storbritannien meldte tidligt ud, at heltene fra Lommel, Shaun Simpson og Max Anstie udgjorde to af kørerne på holdet, og nu er der også navn på den sidste. Dean Wilson er netop vendt tilbage i USA, og vi får ham også at se i Ernée.

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.