Gaveregn til Pige/Dame finalen i Næstved

6/10/2015

 

For at sætte spot på Pige- og Dame klasserne, havde vi prøvet at gøre noget særligt ud af finalen i Næstved I lørdags, og en masse deltagere kunne gå hjem med fine gaver. Begge klasser lider under, at de har meget få deltagere til DM-løbene, til trods for at det er det eneste løb for dem. Denne dag havde en masse sponsorer velvilligt givet en bunke gaver til dem der deltog, og så håber vi på, at vi fremadrettet kan lokke nogle flere deltagere ud af busken, så vi kan bevare de to klasser.

 

Jeg håber at man også ude i klubberne vil opfordre piger og damer til at deltage. Der er plads til alle, og I kan deltage uanset om I har A, B, eller C-licens. Pige-klassen er åben for deltagere fra 8 - 18 år, 65cc og 85cc, og man kan deltage i dameklassen fra 13 år og op. Her køres der på 125cc og op. Til sidst skal der lyde en kæmpe tak til alle de meget velvillige sponsorer, og alle dem som gav en hånd med - ikke mindst Næstved Motor klub, som gav os plads til at sætte pigerne i centrum. 

 

MX-hilsen fra Thorben Juhl Nielsen, far til Katrine #189

Tags:

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.