Officiel åbningsdag hos ProMXshop.dk

2/12/2015

På lørdag er alle velkomne til den officielle åbning, når promxshop.dk slår dørene op i Store Merløse på Sjælland. Promxshop.dk fører et af kongerigets største udvalg af Troy Lee Designs-tøj, Seven MX-udstyr, Emig ODI Grips, Zap Technix-produkter og meget meget mere. Alt hvad hjertet kan begære af crossudstyr - til priser hvor enhver kan være med. Det er fra 12.00 til 15.00 at butikken åbnes på lørdag d. 5/12, hvor der selvfølgelig vil være gode tilbud - og lidt julegodt til ganen. Desuden kigger Monster Energy forbi, så du kan komme ordentligt i stemning med lidt at drikke, og hede rytmer fra deres Monster Energy-rig. Så er du klar til en hyggelig dag i motocrossens tegn, og gode tilbud op til jul? Så kig forbi Bygaden 48, 4370 Store Merløse! Og hold øje med www.promxshop.dk i fremtiden, når du skal handle motocross! Promxshop.dk er kommet for at blive! Hold øje med Promxshop på Facebook, da det er her du får nyheder og gode tilbud FØRST!

 

 

  

 

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.