EM-danskere på den igen

13/5/2016

MXGP er rykket videre, og er i denne weekend at finde i Italien, hvor Arco di Trento lægger underlag til ottende afdeling. Sammen med VM, har også en del af EM-klasserne taget turen sydpå, hvor også Danmarks største talenter er klar til endnu en omgang i manegen.

 

Thomas Kjer Olsen kom fra Letland med sin røde nummerplade i behold i EMX250, selvom det desværre lykkedes Hunter Lawrence at snuppe en del af danskerens forspring. Vi er dog sikre på at Thomas er mand for at svare fornuftigt igen. I EMX125 started Bastian Bøgh Damm som lyn og torden, og den talenfulde dansker skal derfor forsvare sin top 10 placering i italien. Samtidig håber vi på mere medvind til Mikkel Haarup, så begge danske drenge kan få Dannebrog til at vejre over Trentino.

 

Startlister, MXGP Italien:

MXGP

MX2

EMX250

EMX125

 

Foto: Youthstream 2016 @ M. Zanzani

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.