Kvaldag i Tyskland og Sverige

20/8/2016

I Danmark er det blevet BDM-weekend, men derfor skal vi ikke glemme, at der også køres både ADAC og svensk mesterskab - hvor danskerne har markeret sig særdeles fornemt. Vi har lige hurtige resultater til dig.

 

I Sverige var Nikolaj Larsen hurtigste mand i MX1-kvalheatet, og han henviste derved konkurrenterne til de efterfølgende placeringer i morgendagens heat. Nikolaj er ene om at forsvare Dannebrog i Sverige, men det går indtil videre fornemt.

 

I Tyskland var det også med en Thomas Kjer Olsen i topform, at afdelingen i Gaildorf løb kvalen' igennem. TKO kører til bommen som nr. 3 i morgen i Masters-klassen. I Youngster-klassen, var Nichlas Bjerregaard bedste mand, og han kører til bommen som nr. 7

 

Alle resultater fra ADAC MX Masters i Gailforf her: http://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2016/gaildorf-5809

Alle resultater fra svensk mesterskab i Finspång her: http://www.mxsm.nu/race/1509369146060442

 

Foto: MXCarro.se

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.