Startlister til Italiensk Mesterskab

30/1/2016

Traditionen tro, så er det italienske mesterskab noget af det der starter udendørs-sæsonen i Europa, og i år er heller ingen undtagelse. Første afdeling køres på Sardinien i morgen, og der er allerede lagt op til et mini-VM - i hvert fald her til den første runde. Begge verdensmestre fra 2015 er på pletten, ligesom også Jeffrey Herlings og flere af de store spillere, er klar til årets første styrkeprøve. Og hvad mere interessant - med danske øjne - er, at Mikkel Haarup også er klar på sin nye Rockstar Energy Factory Husqvarna i 125-klassen, til at starte året godt ud. Vi har fundet startlisterne til jer.

 

MX1

MX2

125

Foto: Social Media Snatch

 

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.