Startlister til weekendens MXGP

3/4/2018

Efter en velfortjent pause-weekend, er MXGP-serien tilbage for fuld musik, når feltet i den kommende weekend rammer Italien og Trentino. Det betyder selvfølgelig, at Thomas Kjer Olsen igen skal i ilden, for at forsvare sin samlede andenplads, men faktisk er der yderligere dansk deltagelse i to af de øvrige klasser.

 

Magnus Smith og Victor Kleemann er klar i EMX125, hvor anden afdeling skal køres, imens afdelingen i Italien, også markerer første afdeling af årets VM for damer! Og her får vi lov at se Sara Andersen og Line Dam Nielsen i aktion.

 

Du kan finde alle startlisterne til weekendens MXGP, her: http://www.mxgp.com/news/timetable-and-entry-list-mxgp-trentino 

 

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.