Startlister til Assen

13/9/2018

Årets næstsidste GP skal afgøres, og det bliver det i sandet på Assen. Her er der selvfølgelig danskere til stede, og vi har derfor fundet startlisterne til dig, så du kan finde dem derpå! Og sørg nu lige for at kigge godt efter på startlisten til VM MX2, TKO er nemlig ikke alene om at repræsentere Dannebrog denne gang ... Jakob Kjær Nielsen står til at få VM-debut, og vi har derfor lige fået et par ord fra ham, om den store oplevelse der venter!

 

Jakob Kjær Nielsen: "Jeg håber på at få en sjov oplevelse, og så vil jeg selvfølgelig nyde det. Forhåbentlig kan jeg få et enkelt VM-point, med lidt held tror jeg at det kunne være muligt. Jeg stiller op fordi teamet i Holland, Schepers Outlaw Racing, gav mig muligheden til det, med rammerne og med det økonomiske. Så jeg kunne ikke se nogen grund til at den skulle gå til spilde!"

 

MXGP

MX2

EMX250

EMX125

WMX 

 

Held og lykke til alle danskere i weekenden!

 

Foto: Youthstream 2018 @ M. Zanzani

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.