Haarup tog sølvet

10/2/2019

 

Tredje og sidste afdeling af årets italienske mesterskab blev kørt i dag i Mantova, og det var med danske Mikkel Haarup I en hovedrolle. Han formåede nemlig at hjemtage sølvet i MX2-klassen, ligesom han også sluttede som 2'er af 250'erne i den kombinerede klasse - 8'er af alle. 

 

Mikkel Haarup: "Tredje og sidste afdeling er nu i hus. De sidste 3 weekender har været lærerige og det har givet mig et godt udgangspunkt til 2019-sæsonen. Selvom mine starter ikke var helt som jeg ville have dem, lykkedes det mig alligevel at køre 2 fornuftige heat hjem idag, hvilket resulterede i en andenplads i det samlede mesterskab. Jeg kan nu se frem til 5 dage "hjemme" i Belgien, efter 5 uger på Sardinien og Italien, inden jeg igen tager til Hawkstone Park."

 

Der var flere danskere på pletten, og du kan finde alle resultaterne her: http://www.mgmtiming.it/default.aspx?pagina=/2019/_Campionati%20Internazionali%20MX/2019-02-10%20Mantova 

 

Foto: Husqvarna 

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.