Startlister til MXGP Matterley Basin

15/3/2019

Årets andet GP er snart kun en enkelt uge væk, og da feltet vender hjem til Europa, så betyder det også, at både EMX250 og EMX2t-klasserne skal sparkes i gang. Vi har derfor lige fundet startlisterne til alle fire klasser, der skal i ilden på Matterley Basin i næste weekend. Og der er danskere med i tre af dem!

 

Både Thomas Kjer Olsen og Mikkel Haarup er nemlig på pletten i VM MX2, imens Glen Meier er på listen i EMX250, og Nikolaj Skovgaard er klar til at tage kampen op med de andre 2-taktere i den ændrede 2-taktsklasse. Som bekendt, er aldersgrænsen sat ned i EMX250, men derfor er der stadig mange hurtige kørere. Det skal også blive spændende at se, om der kommer ekstra kørere i 2-taktsklassen, nu hvor man har sat maskinstørrelsen ned til 250cc.

 

Du kan finde startlisterne her:

https://www.mxgp.com/motocross/news/mxgp-great-britain-entry-list

 

Foto: Juan Pablo Acevedo

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.