Startlister til Semarang

10/7/2019

VM-kørerne har holdt et par fortjente feriedage på Bali, siden sidste weekends løjer i Palembang, men nu kan de så småt begynde at skimte den næste opgave forude. Årets andet GP i Indonesien, denne gang i Semarang på øen Java. Og vi har lige fundet startlisterne til dig, så du kan se hvem der er på pletten - eller ikke er på pletten.

 

MXGP

MX2

 

Der er dog nogle springende punkter, i forhold til startlisterne. For eksempel har Mitch Evans meldt ud, at han ikke bliver klar til anden omgang løjer i Indonesien. Evans styrtede både i Tyskland, og altså også to gange i første heat i Palembang, og sidder altså over i Semarang. Ben Watson måtte trække sig søndag morgen i Palembang, da hans brækkede finger voldede problemer, efter at han ellers kæmpede sig igennem kvalheatet lørdag. Han prøver dog at gennemføre i Semarang. Og så kom det også ud i denne uge, at Antonio Cairoli har været igennem en operation, og kommer til at misse resten af 2019. Super ærgerligt for Tony, der derved spiller alle kortene over i favnen på Tim Gajser.  

 

Foto: Juan Pablo Acevedo

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.