Startlister til Hold DM!

2/10/2019

Et af årets mest spektakulære løb er her, når årets Hold DM ruller i weekenden i Næstved! Der bliver kamp om det, og igen er der lagt op til et brag, imellem nogen af Danmarks bedste. Hjemmeholdet ser stærkt ud, med Benjamin Strate, Mathias Gryning, og Nikolaj Larsen, men de skal lige uden om blandt andet Team Aalborg, med Kenneth Kaalund, Kim Sørensen og Nichlas Bjerregaard. Stefan Kjer Olsen kommer også med Team FMS, sammen med Marcus Bobbi Petersen og Kristian Rasmussen, eller hvad med Team RMS, bestående af Glen Meier, Nicklas Haagensen og Simon Wullf? Team MCS er heller ikke ueffent, med Daniel Wozniak, Rasmus Johansen og Tonni Andersen, eller måske Team FAM, med Magnus Smith og brødrene Ankjær - og der er i det hele taget lagt op til en vild gang ræs på Nisseringen i weekenden! Team BMS med Mike Lauritsen, Anders Wonsbeck og Jim Bødker ser også fornuftigt ud, ligesom også holdet fra Holstebro, med Sebastian Kærgaard, Nicolaj Damsgaard og Erik Sig, måske også kan skabe ravage. Kom da gerne forbi?

 

Link til startliste, Maxi, Mini, OB og Pitbike: http://www.nisseringen-mc.dk/images/hold-dm/1_dm_klubhold_nmk_2019_registrering_fra_mail.pdf

 

Foto: Andreas Ebbesen 

 

Tags:

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.