Startlister til weekenden

5/11/2019

Supercross-sæsonen er skudt i gang i Europa, og det bliver udnyttet til fulde i den kommende weekend, hvor der både skal køres supercross i finske Tampere, der skal køres Bercy Supercross i Paris, og så sparkes den tyske ADAC SX Cup i gang i Stuttgart. To af stederne er der godt med danskere til start, og vi har derfor lige fundet alle startlister til dig, så du kan være klar.

 

I Tampere er danskerne nemlig mødt talstærkt frem, og Team Aalborg er klar til at gøre det finske usikre. Kim Sørensen, Kenneth Kaalund og Nichlas Bjerregaard er på listen i Finland. Du kan finde hele startlisten her: https://www.supercrosstampere.fi/supercross-kuljettajat

 

I Stuttgart sparkes den tyske serie i gang, og også her er der danskere på programmet. I SX1 er Frederik Goul Jensen klar, ligesom også Mathias Jørgensen står på startlisten - på en Suzuki, hvis man skal stole på en tysk skriverkarl. I SX2 er både Frederik Højris og Mathias Tang på startlisten, men om hvorvidt Frederik er klar i Stuttgart, står hen i det uvisse. Du kan finde alle startlisterne her: https://www.supercross-stuttgart.de/event-2019/klassen/fahrer/klassenuebersicht

(Som regel er der livestream fra Stuttgart, men denne bliver som regel først offentliggjort få dage før. Vi holder øje og poster hvis vi støder på et link.)

 

Der skal også køres det traditionsrige og internationale supercross i Paris, som måske er det mest velbesøgte i Europa, når det kommer til mængden af stjerner fra USA. Her er der desværre ikke danskere med, men I skal ikke snydes for startlisten, ligesom vi også her nok skal holde øje med links til livestream! Stay tuned! (Tips on førnævnte er også altid velkomne!)

 

SX1
1W    Dylan Ferrandis
3    Nicolas Aubin
6    Jeremy Martin
7    Gaetan Le Hir
8    Thomas Ramette
16    Zach Osborne
17    Joey Savatgy
20    Gregory Aranda
22    Chad Reed
25    Florent Richier
27    Malcolm Stewart
42    Ben LaMay
46    Justin Hill
51    Justin Barcia
85    Cedric Soubeyras
137    Adrien Escoffier
141    Maxime Desprey
911    Jordi Tixier
971    Fabien Izoird

 

SX2
1    Jace Owen
11    Calvin Fonvielle
14    Arnaud Aubin
35    Mitchell Harrison
51    Adrien Malaval
57    Darian Sanayei
72    Lucas Imbert
81    Brian Hsu
170    Yannis Irsuti
322    Julien Duhamel
384    Lorenzo Camporese
420    Pierre Lozzi
751    Germain Jamet
773    Thomas Do
921    Melvin Regner
945    Anthony Bourdon
965    Hugo Manzato
975    Julien Roussaly

 

Foto: Tampere Supercross

Please reload

Untitled-1.png
Sponsorer
BKJ emblem (2).png
stratus logo.jpg

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.