• Mikkel591

Brændstofstraf ændrer podiet til MXoN


Sidste års Motocross of Nations var på mange måder enestående. Herlings og Goldenhoff gjorde amerikanerne til grin på hjemmebane, og et udskældt fransk hold, endte med at tage sejren nok engang. Med de to hold på podiet til slut, var Team Italien, der bed godt fra sig hele dagen.

Desværre har det hele nu fået et bittert efterspil. Det oplyser Youthstream i en pressemeddelelse. Dette skyldes at man udtog stikprøver af enkelte kørereres brændstof til MXoN, og at Michele Cervellin ikke formåede at leve op til FIMs bestemmelser. Det har nu medført, at hele Team Italien er blevet diskvalificeret fra løbet, hvilket sender Team GB op på podiet. I hvert fald i historiebøgerne.

Læs hele meddelelsen her: https://www.mxgp.com/news/2018-monster-energy-fim-motocross-nations-updated-results

Foto: Youthstream 2018 @ M. Zanzani

#motocrossofnations #mxon

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.