• Mikkel591

Bastian Bøgh knokler på


Bastian Bøgh Damm har fundet et nyt hjem med KTM, hos tyske WZ Racing. Danskeren har vist god fart i opstarten, og bliver ved at knokle på, for at blive endnu bedre. Til første afdeling af ADAC MX Masters, var han godt kørende i Youngster-klassen, og vi fik et par ord fra ham, om hvordan tingene står til.

Bastian Bøgh: "Som I ved har jeg skiftet team og racer, hvilket har været super fint. Jeg er meget glad for mit nye team WZ Racing og sætter stor pris på KTM'en. Jeg kørte mit første løb denne sæson i weekenden til ADAC, og var inden da lidt spændt på hvordan det ville gå. Det var heldigvis en af mine yndlingesbaner, og jeg satte da også anden-bedste tid i tidskvalen' om lørdagen. Det var også medvirkende til at få ro på nerverne, til søndagens heat. I første heat kommer jeg rigtig godt fra start og ligger 2'er, indtil jeg desværre laver en lille fejl og ryger ned. Jeg kommer heldigvis hurtigt videre og får kørt mig op igen og slutter som 3'er. I andet heat får jeg ikke den bedste start, og jeg har et mindre styrt, men jeg får mig dog kørt op på en sjetteplads. Alt i alt ender jeg på en samlet fjerdeplads, og det er jeg fint tilfreds med. Jeg satser på at køre et par DM-afdelinger, men desværre ikke den i weekenden. Jeg bor i Tyskland hos mit team fast nu, og tager nu hjem på lidt påskeferie - Derefter står den på hård træning igen, så jeg er helt klar til EM i Frankrig i maj."

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

#bastianbøgh #adacmxmasters

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.