• Mikkel591

Mike kom godt igang i Næstved


En af dem der gjorde det rigtig godt, til første afdeling af DM i Næstved, var Mike Lauritsen. To stabile heat, blev vekslet til en samlet fjerdeplads på dagen. Et udgangspunkt efter årets første afdeling, som hovedpersonen selv var godt tilfreds med, da vi fik en status fra ham efterfølgende.

Mike Lauritsen: "Jamen mine forventninger til sæsonstarten var egentlig en top 5, men jeg vil da gerne helt ind i top 3! Og det tror jeg også på er muligt i år. Dagen i Næstved gik rigtig fint, faktisk. Jeg får lavet en fin kvaltid som nummer 6, hvilket var en god start. I første heat kommer jeg rigtig dårligt fra start, men jeg får mig kørt op som nummer fire hen over stregen til slut. Hvilket jeg er godt tilfreds med. I andet heat får jeg dog en dårlig start igen, så øvelsen var lidt den samme som i første! Jeg kører mig op som nummer 5, men Tonni [Andersen] kommer så forbi mig senere hen i heat, og jeg slutter derfor som 6'er, og 4'er samlet på dagen! Alt i alt en god dag. Mine forventninger til anden afdeling i Randers er klart to gode stabile heats, inden for top 5. Men som sagt vil jeg gøre mit bedste for at komme i top 3. Det må være målet. Enorm tak til Filten Racing, Jens Bramming, SOS Racing Parts, Yamaha Scandinavia, Peugeot Slagelse, Merkur Skilte, og selvfølgelig til min far, og alle andre der støtter mig."

Foto: Andreas Ebbesen

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.