• Mikkel591

Vild weekend for Sara

Sara Andersen leverede et fabelagtigt resultat i første heat i Loket, imens hendes andet heat blev præget af et styrt. Det var derfor lidt af hvert danskeren måtte igennem, men det fortæller hun selv lidt mere om her. 

Sara Andersen: "VM i Tjekkiet bragte både godt og dårligt med sig. Min lørdag startede, som den så tit gør til VM efterhånden. Jeg lavede en 5. Plads i både fri træning og tidskval. Første heat startede med panik og kaos, da jeg pludselig skulle skifte til reservecyklen efter sightinglap, og kun lige nåede at hente den, inden jeg skulle køre ind til bommen. Jeg vil gætte på at jeg var en 10-12 stykker fra start, men jeg lavede nogle hurtigere overhalinger og fandt et bedre flow senere i heatet, hvilket resulterede i jeg kørte mig op på en 3. Plads og helt op til andenpladsen, men der var ikke nok tid til at lave et angreb. Jeg var/er super glad for min præstation og glædede mig til andet heat. 

Andet heat gik langt fra som ønsket. Jeg nåede kun 1. sving og så ramte jeg sammen med en anden gennem en hopsektion og endte i et hegn. Jeg lander selv ovenpå et rækværk og hænger henover det på maven. Min trøje var revet fuldstændig i stykker og jeg har fået en del skrammer, men intet alvorligt. Min crosser lavede kolbøtter og begge min greb og håndbeskyttere sad helt inde under styret. Derudover var mit benzinlåg også blevet skruet af, så jeg skulle sætte det på igen, før jeg kunne køre videre. Da mine greb sad under styret, kunne jeg ikke rigtig nå hverken kobling eller forbremse, hvilket var noget af en udfordring på de stejle bakker. Det resulterede også i at jeg bremsede den i stå og var nede en gang til. Jeg kæmpede alt hvad jeg kunne for bare at få lidt point, men der var lang vej og jeg endte kun på en 15. plads. Jeg er selvfølgelig træt af hele situationen og lidt skuffet over mit andet heat, men jeg kan tage nogle positive ting med fra weekenden. Jeg har bevist overfor mig selv og alle andre, at jeg hører til i toppen, hvilket gør det nemmere en anden gang, da jeg ved jeg kan gøre det og tror mere på mig selv. Derudover kæmpede jeg rigtig hårdt i andet heat og selvom det ikke blev til mange point er jeg stolt over at jeg fortsatte heatet efter styrtet og alligevel nåede lidt point. Jeg glæder mig allerede til næste afdeling i Imola. Jeg kan rigtig godt lide banen og jeg kørte godt sidste år, så lad os se hvordan det kommer til at gå i år."

Foto: Youthstream 2019 @ M. Zanzani

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.