• Mikkel591

Startlister til weekenden


Weekenden nærmer sig med hastige skridt, og da VM-serien holder pause, så er det blevet tid til et par nationale serier - både i Tyskland og i Sverige. Begge steder er der danskere med, og dem skal du selvfølgelig have styr på inden det går løs.

ADAC MX Masters er i Gaildorf, og som det har været tilfældet hele sæsonen, så er der læssevis af danske navne på startlisterne. Du kan finde alle danskerne her.

MASTERS

YOUNGSTER

JUNIOR

125

I Sverige er der lidt færre danske navne, men dem der så er, er værd at kigge efter. Sara Andersen fører den svenske serie for damer an, og hun skal forsøge at tage endnu et skridt mod mesterskabet i Årsunda i weekenden. Samtidig vender Mathias Jørgensen tilbage, og det skal blive spændende at se, om han kan tage nogle ting med fra USA, som kan bære frugt i det svenske.

Du kan finde alle de svenske startlister her: https://ta.svemo.se/Public/Pages/CompetitionInformation/CompetitionInformation.aspx?CompetitionId=10446

Foto: Steve Bauerschmidt


Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.