• Mikkel591

Fra Stuttgart til USA


Mathias Jørgensen fik chancen for at køre første afdeling af ADAC SX Cup i Stuttgart I denne weekend, inden turen går til USA igen. Vi fik et par ord fra ham, om det hele! 

Mathias Jørgensen: "Som sagt, så blev jeg ringet op lidt før ADAC SX Cup I Stuttgart og spurgt om jeg ville køre, og selvfølgelig vil jeg køre - når man får chancen skal man gribe den, og vi blev enige om en aftale der kunne betale sig. Der var dog et lille men - jeg skulle køre Suzuki og selvfølgelig 450'er, som jeg ikke har siddet på siden maj. Fredagen dernede var lidt kaos  da vi ikke helt var enige om hvordan og hvorledes. Men efter et længere møde fredag, blev nogle ting vedtaget og jeg kunne begynde at køre optimalt. Jeg kvalificerede mig videre til semifinalen, hvilket var målet, og derefter skal du slås med de helt hårde drenge om at komme videre, og jeg må bare indse, at jeg ikke er villig til at sætte alt på et bræt, når jeg har en Supercross-sæson der starter i USA om 1,5 måned. Men en dejlig og hyggelig weekend, med et par andre danske drenge og gamle kendinge fra dengang jeg kørte en del ADAC. Nu går turen hjem, og så skal der pakkes om, siges farvel til familien og så drager jeg til Californien med kæresten og kommer ikke hjem før engang til sommer, hvis alt går efter planen. Jeg vil gerne give en stor tak til HS-Truck, som igen er med på at støtte mit i USA-projekt. Samt MIS Recycling, Autoforum Silkeborg, og Prøv Motocross, og forhåbentlig et par stykker til inden længe! Jeg glæder mig til at komme til USA og få testet og kørt en masse. Jeg føler mig så meget mere forberedt end sidste år, og mine rammer kan ikke blive mere professionelle." Foto: Steffen Schollbach / Pixel-cross.com  


Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.