• Mikkel591

Terningerne er kastet!


Så er den amerikanske supercross-sæson skudt i gang, og man tror altid vi har set det meste, men gang på gang bliver man overrasket. Det er i virkeligheden det, der gør sporten så fantastisk. Felterne indledte titeljagten i Anaheim, og der var drama fra start!

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

Se alle aftenens races her: https://www.offroadvideos.org/ama-supercross-round-1-anaheim-1-2020-main-events/

450 Class

Der havde været rigtig mange bud på en vinder, inden det hele gik i gang. Men der var ikke mange, der havde tippet rigtigt. For - igen - var det Justin Barcia der løb med årets første sejr. Det gjorde han foran Adam Cianciarulo og den forsvarende mester, Cooper Webb. Blake Baggett og Jason Andersson sluttede top 5 af, imens Ken Roczen og Eli Tomac måtte nøjes med de efterfølgende pladser.

Resultat, A1:

1. Justin Barcia - Yamaha 

2. Adam Cianciarulo - Kawasaki 

3. Cooper Webb - KTM

4. Blake Baggett - KTM

5. Jason Andersson - Husqvarna 

6. Ken Roczen - Honda

7. Eli Tomac - Kawasaki 

8. Justin Brayton - Honda 

9. Malcolm Stewart - Honda 

10. Vince Friese - Honda

250 West Class

Og også i den lille klasse, blev det en god dag for Yamaha. Det så dog ud til at Austin Forkner skulle løbe med det, indtil han lavede en fejl. Han kom i gang igen, men blev senere nedrykket to pladser, for at skære banen. Fejlen åbnede op for Justin Cooper, der kunne snuppe sejren, over teamkammerat, Dylan Ferrandis. Christian Craig tog sig af tredjepladsen, imens Michael Mosiman og Austin Forkner blev de sidste i top 5. Danske Mathias Jørgensen startede solidt, men hans team kæmpede med at få cyklen klar til tiden. Til slut var han kun to pladser fra finalen. Heldigvis er sæsonen stadig lang.

Resultat, A1:

1. Justin Cooper - Yamaha 

2. Dylan Ferrandis - Yamaha 

3. Christian Craig - Honda

4. Michael Mosiman - Husqvarna 

5. Austin Forkner - Kawasaki 

6. Cameron McAdoo - Kawasaki 

7. Brandon Hartranft - KTM 

8. Derek Drake - KTM 

9. Jett Lawrence - Honda 

10. Alex Martin - Suzuki 

Foto: VitalMX / GuyB


Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.