• Mikkel591

Forløsning i St. Louis


At sådan nogen crosskarle er lavet af noget specielt, det har der aldrig været nogen tvivl om. Derfor var der da også forløsning i luften, da den amerikanske supercross-karavane rullede ind i St. Louis i aftes.

Du kan gense alle finalerne fra aftenen her: https://www.offroadvideos.org/ama-supercross-round-2-st-louis-2020-main-events/

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

450 Class

At Ken Roczen er en fighter, det har der aldrig været tvivl om. Og at tyskeren er en af de mest populære kørere i feltet, kan der heller ikke rokkes ved. Derfor var der enorm kollektiv jubel, da det endelig lykkedes K-Roc at nappe en sejr til supercross igen, efter lang tids tørke og skadeshelvede. #94 snød alt og alle, og melder sig for alvor ind i titelkampen! Justin Barcia tog andenpladsen og holder således fast på den røde nummerplade, imens Jason Andersson tog sidste plads på podiet. Eli Tomac og Zach Osborne tog de sidste pladser i top 5. Længere nede i feltet, kæmpede forsvarende mester, Cooper Webb, sig igennem som nummer 12. Forlydender siger at han prøver at slippe af med en infektion i brystet.

Resultat, St. Louis:

1. Ken Roczen - Honda

2. Justin Barcia - Yamaha

3. Jason Andersson - Husqvarna

4. Eli Tomac - Kawasaki

5. Zach Osborne - Husqvarna

6. Malcolm Stewart - Honda

7. Adam Cianciarulo - Kawasaki

8. Justin Brayton - Honda

9. Blake Baggett - KTM

10. Aaron Plessinger - Yamaha

Samlet:

1. Justin Barcia

2. Ken Roczen

3. Adam Cianciarulo

250 West Class

Mathias Jørgensen viste god fart i St. Louis, men desværre startede hans aften med Derek Drake's forhjul lige i hovedet, og danskeren kom desværre ikke med i finalen fra en stærk LCQ. Sæsonen startede skidt for Austin Forkner, der fik en straf imod sig sidste gang, men denne gang var ingen slinger i valsen. Forkner førte finalen fra start til mål, og kunne lade sig hylde som vinder. Justin Cooper tog sig af andenpladsen, og er derfor stadig i spidsen, imens Brandon Hartranft begynder at vise, hvorfor han fik en TLD KTM, med en tredjeplads. Alex Martin tog sig af fjerdepladsen, imens Jett Lawrence viste talentet og blev nummer 5. Dylan Ferrandis, den forsvarende mester, styrtede i starten og måtte nøjes med en plads som nummer 12.

Resultat, St. Louis:

1. Austin Forkner - Kawasaki

2. Justin Cooper - Yamaha

3. Brandon Hartranft - KTM

4. Alex Martin - Suzuki

5. Jett Lawrence - Honda

6. Jake Hayes - Husqvarna

7. Luke Clout - Honda

8. Mitchell Oldenburg - Honda

9. Carson Brown - Husqvarna

10. Derek Drake - KTM

Samlet:

1. Justin Cooper

2. Austin Forkner

3. Brandon Hartranft

Foto: VitalMX / GuyB

#amasx

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.