• Mikkel591

St. Louis update og video fra Mathias Jørgensen


Mathias Jørgensen var igen i ilden, da der i lørdags blev kørt AMA Supercross i St. Louis. Desværre var der ikke meget held til danskeren, der dog alligevel føler sig tilfreds med de fremskridt der var at spore til slut. Se hans nyeste video herunder, og oplev hvad der gik for sig.

Mathias Jørgensen: "Så er St. Louis overstået og det var en weekend med store fremskridt, efter at jeg havde testet hele ugen op til, og jeg følte mig egentlig godt tilpas. Desværre måske for godt tilpas, for det endte med et par styrt og ingen finale. Men jeg er positiv, fordi der er virkelig sket store fremskridt siden sidste weekend, med det grej vi har. Nu er det tilbage i arbejdstøjet, for A2 er lige om hjørnet! Tak til alle de danske sponsorer der støtter op om mig. HS-TRUCK, hede-hustømren, prøvmotocross, mis recycling, og autoforum Silkeborg. Uden dem kunne det ikke lade sig gøre."

Foto: Brown Dog Wilson

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.