top of page

Lommel 1 var ond ved feltet


Der findes næsten ikke den crosskarl med respekt for sig selv, der ikke har kastet sig ud i Lommels sandede bølger, og derfra fået trukket optimisme og sjæl brutalt ud igennem venstre næsebor. Sandbanen i Flandern satte sig i respekt fra dag et, med ækle huller, spor og en skorpe der mindede om overfladen på Venus. Og alligevel, så bar de fanen højt, de gæve gutter fra Dannevang!


MX2 Thomas Kjer Olsen jagtede nemlig sit femte podie i træk, og han var tæt på. I første heat kunne han se tredjepladsen, i andet heat var han oppe på den, men til slut blev det altså til en femteplads på dagen. En godkendt indsats og et godt udgangspunkt, inden yderligere to GP'er i Lommel. Og der var mere dansk at klappe af, for der var igen point til Glen Meier. Ganske vist kun et enkelt, men VM-point er sagen, og på Lommel er alle point dyrekøbte. Sejren gik til Tom Vialle, der henviste en slukøret Jago Geerts til andenpladsen, foran Ben Watson.


Thomas Kjer Olsen: "Banen var super hård i dag. Jeg træner her meget, men det er slet ikke det samme som under et GP. Det er ens for alle, og jeg synes faktisk det gav noget bedre ræs, da du virkelig skulle være præcis og tænke over dine linjer. Jeg tager herfra med en god følelse inden de næste to afdelinger og jeg er positiv med hensyn til bedre resultater. Banen vil helt sikkert være super svær, men jeg har en god følelse og andet heat var godt; Jeg kunne lege lidt på cyklen over hullerne og have det lidt sjovt derude."


Resultat, Lommel 1: 1. Tom Vialle - KTM 2. Jago Geerts - Yamaha 3. Ben Watson - Yamaha 4. Maxime Renaux - Yamaha 5. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna 6. Roan van de Moosdijk - Kawasaki 7. Jed Beaton - Husqvarna 8. Isak Gifting - GasGas 9. Ruben Fernández - Yamaha 10. Alvin Östlund - Honda 24. Glen Meier - Yamaha


Samlet: 1. Tom Vialle 2. Jago Geerts 3. Maxime Renaux 14. Mikkel Haarup 40. Glen Meier


MXGP Da Jorge Prado satte en tid 1,2 sekunder hurtigere end alle andre i kvalifikationen, så frygtede man at spanieren ville tage starten og være væk. Sådan gik det slet ikke. I stedet var det Gautier Paulin der tog sin første heatsejr i tre år i første heat, inden Tim Gajser snuppede GP-sejren ved at vinde andet heat sikkert. Det betød at Prado måtte "nøjes" med tredjepladsen på dagen, på en dag der blot bragte medaljekandidaterne endnu tættere sammen.


Resultat, Lommel 1: 1. Tim Gajser - Honda 2. Gautier Paulin - Yamaha 3. Jorge Prado - KTM 4. Romain Febvre - Kawasaki 5. Jeremy Seewer - Yamaha 6. Brian Bogers - KTM 7. Jeremy van Horebeek - Honda 8. Brent van Doninck - Husqvarna 9. Antonio Cairoli - KTM 10. Arnaud Tonus - Yamaha


Samlet: 1. Tim Gajser 2. Antonio Cairoli 3. Jorge Prado



Husk at du kan se alle heat fra Lommel i dag, gratis og on-demand, på Dplay! Vi ses til endnu et hæsblæsende GP på onsdag klokken 12!


Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page