top of page

Mestrene kronet i Arco - TKO stærk, men uheldig


Det siges, hvis man higer og søger i ældgamle bøger, at en ægte heltekarl først træder frem, og viser sit sande ansigt, når han virkelig skal. I nødens stund, så vågner giganterne til dåd, klar til at spænde bæltet og gribe øksen, for at gøre arbejdet færdig. Og efter i dag, så skal han smøge ræveærmerne op, spytte i næverne, og gøre klar til et ridt de vil synge om i mange år fremover, skulle det lykkes, for vores gæve gut fra Sønderborg.


MX2

Thomas Kjer Olsen har nemlig alt at vinde og intet at tabe på søndag, når finalen skal køres i Arco di Trento. Det står klart efter dagens afdeling, der ellers startede som et eventyr for det danske es. TKO satte igen hurtigste tid i kvalifikationen, men desværre så startede dagens første heat som et mareridt. Efter en start midt i feltet, blev han fanget bag et styrt, og så måtte han ellers i gang med at køre sig op. Noget der næsten er umuligt på banen i Trentino. Så han nåede op som nummer 6 over målstregen, og lignede en der skulle tage revanche i andet heat. Og han var med da starten gik. Lynhurtigt oppe i top 3, da han desværre lavede en fejl, og skulle starte fra sidstepladsen igen. Han løb tør for tid da han var nået op som nummer 8, og sluttede derfor som 7'er samlet på dagen. Derved måtte han se den samlede tredjeplads glide endnu længere væk, og nu er der KUN én ting der gælder på søndag: To heatsejre, og så at håbe på lidt held. #gotko. Der var også point til Glen Meier, der kæmpede et enkelt hjem til hulen i andet heat. Tom Vialle tog sejren i første heat, og kunne derved lade sig krone som verdensmester 2020. Fortjent, og tillykke til Vialle. Jago Geerts vandt på dagen, foran Ben Watsen og Jed Beaton.


Thomas Kjer Olsen: "En virkelig skuffende dag, efter at være sluttet som 2'er i søndags. Jeg havde en virkelig god følelse på cyklen, og jeg nyder virkelig at køre på den her bane, så resultatet er slet ikke hvad jeg gerne ville have. Mit styrt i andet heat kom bare af at jeg var for aggressiv, så jeg er virkelig sur på mig selv over den fejl. Jeg var bare utålmodig. Et enkelt GP tilbage på 250'eren, så jeg satser på at slutte af med manér på søndag!"


Resultat, Arco di Trento 2:

1. Jago Geerts - Yamaha

2. Ben Watson - Yamaha

3. Jed Beaton - Husqvarna

4. Maxime Renaux - Yamaha

5. Thibault Benistant - Yamaha

6. Ruben Fernandez - Yamaha

7. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

8. Tom Vialle - KTM

9. Stephen Rubini - Honda

10. Alvin Östlund - Honda

24. Glen Meier - Yamaha


Samlet:

1. Tom Vialle - 718p

2. Jago Geerts - 661

3. Maxime Renaux - 541

5. Thomas Kjer Olsen - 517


MXGP

Og det var ikke kun i den lille klasse, at mesteren blev fundet allerede efter første heat. Her skulle Antonio Cairoli nemlig slutte foran Tim Gajser, for at holde liv i spændingen, og det så da også lovende ud, indtil Tony smed andenpladsen væk med et styrt. Derfra kunne Gajser køre sikkert hjem, selvom han måtte se Jeremy Seewer vinde heatet, så var andenpladsen nok, og så kunne sloveneren nyde at have taget titlen for fjerde gang i karrieren. Og han gjorde det såmænd også færdigt. Efter en omstart, da Jeremy van Horebeek styrtede i starten, heldigvis uden at komme til skade, tog verdensmesteren nemlig affære. Han førte hele heatet, vandt det, og derved GP'et. Med sig på podiet havde han Jeremy Seewer og Romain Febvre. Der er derfor nu lagt op til et BRAG på søndag om sølvet, imellem Jeremy Seewer og Antonio Cairoli.


Resultat, Arco di Trento 2:

1. Tim Gajser - Honda

2. Jeremy Seewer - Yamaha

3. Romain Febvre - Kawasaki

4. Clement Desalle - Kawasaki

5. Antonio Cairoli - KTM

6. Alessandro Lupino - Yamaha

7. Brian Bogers - KTM

8. Gautier Paulin - Yamaha

9. Brent van Doninck - Yamaha

10. Ivo Monticelli - GasGas


Samlet:

1. Tim Gajser - 673p

2. Antonio Cairoli - 584

3. Jeremy Seewer - 580


Du kan finde alle resultat her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Husk at du kan se alle heat, on-demand og gratis, på Dplay!


Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page