top of page

Point i Lommel og videre til Italien


Glen Meier har i den grad knækket koden til at køre VM point hjem, og han fik flere af dem ved sidste VM afdeling i Lommel, Belgien.


Et point i hvert heat og to point i alt, fik Glen hentet hjem ved Lommel 3.0. Det gør at danskeren nu har hele 9 gode VM point, og han har dermed formået at bygge videre på det momentum han skabte med de første VM point i Italien for mindre end en måned siden.


- Jeg havde en fin kval som nr. 20, og blev også nr. 20 i begge heat. Efter begge starter kom jeg op bagfra, og kørte mig ind i pointene. Det var en svær bane fordi det havde regnet meget, men det gik godt og jeg er fint tilfreds. Det var dejligt at sætte to heat sammen, hvor jeg fik point i dem begge, fortæller Glen.


Pga. vejret var Glen inde i ”goggle lane” for at skifte briller i første heat, men tabte kun omkring 10-12 sekunder og en enkelt placering, så det var godt givet ud. I andet heat smed Glen brillerne få omgange før heatet sluttede, og valgte derfor at køre færdig uden briller.


Glen er allerede kørt videre til hans og Team Specialmonterings samarbejdspartner JK Yamaha Racing i Italien, så han er nu kun 3 timer fra banen hvor de næste GP løb skal køres. Her er planen selvfølgelig at køre flere point hjem når det går løs ved årets sidste GP’er søndag, onsdag og søndag.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page