• Mikkel591

Sara glæder sig


VM for kvinder sparkes også i gang i weekenden på Matterley Basin, og også her er Danmark særdeles stærkt repræsenteret. Sara Andersen sluttede sidste sæson med en andenplads i Tyrkiet, og der er derfor mange øjne på det danske stjernefrø - både nationale og internationale, når det går løs på lørdag. Det er dog et særdeles potent felt der er samlet, så vi hørte lige Sara om hvor klar hun føler sig.


Sara Andersen: "Min første afdeling af VM i 2020 er denne weekend i Matterley Basin, og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg har haft 4 gode uger med træning i Italien, men jeg kom hjem 3 uger inden sæsonstart og træningen på cyklen har været meget begrænset herhjemme af det danske vejr. Jeg har kun været ude at køre en gang og det var bare på en mark. Som sagt så glæder jeg mig meget til at komme ud og køre VM igen. Jeg har kun mødt 2 konkurrenter i Italien, ellers har jeg ikke kørt med nogen af dem siden sidste år, så jeg glæder mig til at se hvor jeg ligger henne i forhold til dem. Derudover kommer nogle af de bedste amerikanere også og kører med, hvilket er meget spændende. Banen har jeg aldrig prøvet før, men den ligner umiddelbart lige noget for mig, så må vi bare se hvordan vejret bliver... Jeg vil i hvert fald bare gøre mit bedste og forhåbentlig forbedre mig i løbet af sæsonen."


Foto: Youthstream 2020 @ M. Zanzani

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.