• Mikkel591

Stærk Masters-debut for Bastian!


At Bastian Bøgh Damm er et af de hurtigste talenter i Europa kan der ikke sås tvivl ved, og i den forgangne weekend var danskeren så klar til at tage kampen op i Masters-klassen, da ADAC MX Masters blev skudt i gang i Grevenbroich. Og det skulle gerne være en debut, der fik åbnet endnu flere øjne for danskerens kvaliteter. I hvert fald tog Bastian, til lejligheden monteret på en 350'er, kampen op med flere etablerede navne i faget, og vi fik en status fra ham ovenpå debuten.


Bastian Bøgh: "Det var en god weekend. Vi startede ud med en træning/tidskval' hvor jeg stressede mig selv lidt, fordi det var en ny klasse og sådan, men der var heldigvis ingen forventninger på forhånd, så det tog lige brodden af det værste pres og stress. I første heat får jeg en god start, men vi får så rødt flag, og der skal være omstart. Her får jeg igen en god start, og jeg tror jeg ligger 7'er i lang tid, men så ryger jeg så af i et sving og bøjer styret, og jeg tænker at det ikke er det værd at køre videre. I andet heat får jeg igen en god start, og ligger som 6-7'er tror jeg, inden jeg laver et lille styrt, som jeg dog hurtigt kommer op fra igen, og jeg ender så som 10'er i heatet. I tredje heat ligger jeg 3'er fra start, og der ligger jeg de første 12 minutter af heatet, hvor jeg følger rimelig godt med, inden jeg igen lige er nede engang, og jeg ender så som 9'er i heatet. Så jeg er godt tilfreds, farten er god, og det bliver stille og roligt bedre med hovedet, og formen kommer også tilbage, så jeg er rigtig glad for hvordan weekenden gik."


Næste opgave for Bastian, bliver EM i Mantova i den kommende uge!


Foto: WZ Racing

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.