• Mikkel591

Stefan Bech går i gult


Sæsonen er ovre i Danmark, og det betyder traditionen tro, at kørerne begynder at kigge frem imod den næste. Og Stefan Bech går den nye sæson i møde, klædt i nye farver, da han skal tørne ud for RGS Suzuki Schneider Racing i 2021. Stefan leverede flere stabile heat i MX1-klassen, i de få heat der nåede at blive kørt, og vi fik derfor lige et par ord fra ham, omkring de nye farver.


Stefan Bech: "Et skifte til RGS Suzuki Schneider Racing ligger ikke så fjernt for mig, da jeg tidligere at haft mange gode timer på ryggen af en gul cykel. Jeg kommer til at køre for et team der virkelig har styr på tingene. De 3xRune ved virkelig hvordan man sætter en god motocross-cykel op, og så kommer jeg også til at nyde godt af Simon, der udover at være en flot mand, også ved en hel masse omkring at køre på en crosser. Jeg glæder mig til starte samarbejdet som jeg tror kan rykke mig tættere på de sjove placeringer til DM'erne. Jeg vil også sige et stort tak til Team specialmontering for hjælpen i 2020. Jeg kommer dog stadig til at tilbringe lidt tid med dem, da nærmest al min fysiske træning forgår med Jim og Victor."


RGS Suzuki Schneider Racing ser også frem til samarbejdet, det slår de fast på deres Facebook-side, hvor hele teamet og sponsorerne, glæder sig til at se hvad Stefan kan bibringe på RM-Z450'eren.

Topfoto: Per Schjødt / Pers-photo.com

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.