top of page

Stop i MXGP - Hvad nu?


Den sidste afdeling af MXGP i Arco di Trento, markerede enden på tre store karrierer i sportens fornemmeste klasse. Clement Desalle, Gautier Paulin og Tanel Leok trækker stikket, men hvad skal der ske nu, for de tre koryfæer? Vores ven, Adam Wheeler, fra OTOR, spurgte dem alle tre. Her er hvad de svarede.


Clement Desalle: "Da jeg vågnede op på dagen, tænkte jeg, det her er mit sidste GP, og det er et stort blad at vende. Det har været vejen i 15 år. Da træningen var overstået, kunne jeg føle at det var den rigtige beslutning. Det er rette tid for mig. Den sidste omgang var meget følelsesladet. Da jeg kom over mål, kiggede jeg tilbage på banen, og tænkte, det var sidste gang. Det bliver stort at skulle vænne sig til en ny fremtid, men jeg tror ikke jeg bliver omkring MXGP. Jeg har nogle personlige projekter, men man skal aldrig sige aldrig!"


Gautier Paulin: "Jeg ville gerne stoppe på toppen, skadesfri med friheden til at gøre noget andet. Lige nu er jeg fri, og kan begynde at tænke på hvad jeg vil. Jeg har haft mange ideer siden jeg var 18-19 år, men min kone har altid sagt at jeg skulle fokusere på motocross. Så jeg har fokuseret, fokuseret og fokuseret, og det har været et offer. Om jeg er i motocross i fremtiden ved jeg ikke. Ingen døre er lukkede, men det vides ikke lige nu. Jeg ved ikke hvad jeg skal, men der er mange ting!"


Tanel Leok: "Mine to sønner kører, og det var bare endnu en grund til at jeg stoppede. Det går fremad med dem. Det var ikke planen at de skulle køre, andet end for sjov, men det går godt, og jeg vil gerne give dem mulighederne jeg havde som barn. Jeg har også nogle muligheder hos det estiske forbund, så jeg bliver i motocross."


Foto: Infront Moto Racing 2020 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page