top of page

Yamahas bLU cRU finale aflyst


Endnu en brik falder til situationen i verden og stigende restriktioner rundt omkring. Denne gang er det Yamahas bLU cRU finale, for YZ125, YZ85 og YZ65, der ellers skulle have været kørt sammen med det tredje MXGP i Lommel senere på måneden, der må kaste håndklædet. Det melder Yamaha officielt ud i dag.


Oprindeligt skulle finalen have været kørt sammen med Motocross of Nations i Frankrig, men da MXoN 2020 blev aflyst, så røg bLU cRU finalen også. Siden blev det flyttet til Lommel, og der var optimisme i den blå lejr, inden man nu altså må droppe den plan også.


Heldigvis har det dog stadig været muligt for Yamaha at gennemføre træningssamlinger og skabe fællesskab iblandt alle der har købt YZ og kører YZ i år - især i disse tider.


Udmeldingen kommer også i kølvandet på Infront Moto Racings pressemeddelelse i går, der gjorde det klart at der ikke kan komme publikum ind til de tre afdelinger af VM der skal køres på Lommel. Arrangøren er dog fast besluttet på at gennemføre VM-afdelingerne alligevel.


Super ærgerligt, for et eller virkelig godt initiativ. Vi håber på mere normale tilstande næste år.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page