top of page

Øst-serien indledt i Tampa!


Den amerikanske serie i supercross var i nat rullet østpå - nærmere bestemt Tampa - og her var det blevet tid til at tage hul på den østlige 250-klasse, og det blev der så med et brag!(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultatet.)


450 Class

Tingene spidser til i toppen af den store klasse. Det stod klart efter at Cooper Webb stemplede ind sidste gang, ligesom at det kun må dreje sig om tid, inden Adam Cianciarulo lander på toppen af pallen. Presset intensiveres i hvert fald på Ken Roczen, og den tendens blev ikke mindre i Tampa. Her snuppede Eli Tomac nemlig sejren, og da Webb samtidig kilede sig ind på andenpladsen, ja så skiftede den røde plade hænder, og er nu hos Tomac. Justin Barcia og Justin Hill tog de sidste pladser i top 5. Cianciarulo lå igen lunt i svinget, men nok en fejl kostede ham. Broc Tickle vendte tilbage efter lang tids karantæne, og med stor bevågenhed, kørte han sin JGR Suzuki ind som nummer 12. Er det for alvor #tickletime igen? Det bliver spændende at se!


Resultat, Tampa:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Cooper Webb - KTM

3. Ken Roczen - Honda

4. Justin Barcia - Yamaha

5. Justin Hill - Honda

6. Dean Wilson - Husqvarna

7. Malcolm Stewart - Honda

8. Adam Cianciarulo - Kawasaki

9. Justin Brayton - Honda

10. Jason Andersson - Husqvarna


Samlet:

1. Eli Tomac

2. Ken Roczen

3. Cooper Webb


250 East Class

Det er altid spændende når der starter en ny serie. (Selvom det betyder at vi ikke havde dansk islæt på grønsværen i Tampa.) Hvem er kommet igennem vinteren på bedst mulig vis? Der var mange spørgsmål der skulle besvares, da 250'erne rullede ud på banen. En af dem der har lavet et stort skifte i vinter, er Shane McElrath. Han skiftede fra TLD KTM til Star Racing Yamaha, og det skifte ser ud til at have givet pote. I hvert fald var McElrath flyvende, og snuppede sejren i Tampa - og derved årets første røde nummerplade. Den forsvarende mester Chase Sexton måtte nøjes med andenpladsen, imens Jeremy Martin vendte tilbage, efter næsten et års skadespause, med en tredjeplads. Garrett Marchbanks og Jordon Smith kørte deres Pro Circuit Kawasakier ind på de efterfølgende pladser. Der var også mange øjne på Josh Hill, der jo ellers trak sig tilbage for år siden, men han var altså tilbage med en plads som nummer 12 i Tampa - så helt rusten er han ikke nået at blive.


Resultat, Tampa:

1. Shane McElrath - Yamaha

2. Chase Sexton - Honda

3. Jeremy Martin - Honda

4. Garrett Marchbanks - Kawasaki

5. Jordon Smith - Kawasaki

6. RJ Hampshire - Husqvarna

7. Kyle Peters - Honda

8. Joey Crown - Yamaha

9. Jimmy Decotis - Suzuki

10. Jo Shimoda - Honda


Samlet:

1. Shane McElrath

2. Chase Sexton

3. Jeremy Martin


Find alle resultater her: https://results.amasupercross.com/


Foto: VitalMX/GuyB

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page