top of page

- 12 år skulle det tage!


Rasmus Johansen og hans Suzuki RM-Z450 kørte en blændende flot afdeling af DM i Korskro, der resulterede i karrierens første podieplacering i A-klassen. Det fik han selv lov at sætte lidt ord på! Rasmus Johansen: "Det var en god dag. Dagen startede okay ud med en 7. plads i tidskvalen, Det kunne have været bedre, men den var okay. I 1. heat kommer jeg rimelig afsted i starten men må stoppe lidt op i andet sving på grund af noget tumult. Jeg får lavet nogle overhalinger den første omgang og ligger 6'er, inden jeg kommer op som 5'er. Dem foran har her fået et lille hul, så jeg ender som 5’er, som er fint. I andet heat, får jeg en nogenlunde start, men den skulle have været bedre. Men jeg får fundet nogle rigtig gode linjer, hvor jeg følte jeg kunne holde tempoet, så jeg fik kørt mig op og lå 3’er meget af heatet, hvor jeg de sidste omgange kunne se jeg kom tættere på Sam på andenpladsen. Jeg kom forbi og kunne køre i mål som 2'er! Det var mega fedt, for så endte jeg som 3'er samlet på dagen, og det var meget dejligt og få mit første podie! 12 år skulle det tage. Og så var det bare en god dag det skete på hvor mine drenge, kæreste og familie var der!" Foto: Klaus Rasmussen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page