top of page

- 15 minutters fuld ild!


Benjamin Strate tager hul på et nyt kapitel inden længe når han bliver far, og samtidig er blevet gammel nok til at køre OB. Han er dog ikke helt færdig med A-DM endnu, men alligevel så bliver sæson 2021 noget anderledes for ham, end den har været de sidste mange år. Vi spurgte ham til det, hvad han glæde sig til ved at skulle tørne ud i OB, og om


Benjamin Strate: "Mine planer for i år er egentlig ikke sådan helt faste endnu. Lige nu er jeg så småt kommet i gang med konditræningen, som jo selvfølgelig skal være på plads uanset hvad jeg skal køre. Derudover arbejder jeg, og så går jeg jo og venter på at blive far. Det glæder jeg mig meget til! Det bliver mega stort! Af den grund bliver sæsonen også lidt anderledes for mig i år og derfor har jeg valgt at køre oldboys. Jeg synes at det, at OB-DM er delt op i øst og vest er ... hmm, ja, anderledes, i hvert fald. Altså, det passer meget godt ind for mig, at jeg kan nøjes med at køre rundt her på Sjælland, men jeg synes også det er ærgerligt at feltet ikke er fyldt med alle de bedste. Men det bliver da sjovt at prøve! Jeg glæder mig til til at komme ud og køre DM på nogle andre baner end dem vi “plejer” i A-DM. Og så glæder jeg mig til 15 minutters fuld ild, det må jeg sgu da kunne klare. Selvom det nu hedder OB, er det nok ikke noget man kommer sovende til, da mange af dem jeg normalt kører mod, jo også har alderen til at køre i OB nu. Det bliver fedt!


Jeg har igen lavet et godt samarbejde med Jesper fra NR-Service, hvor jeg lige har hentet min nye crosser. Jeg er selvfølgelig ikke færdig med A-DM, men jeg har ikke planer om at køre en fuld sæson i år. Min plan er, at køre de afdelinger som jeg synes - havde egentlig tænkt at det bare skulle være dem på Sjælland, men der er mange fede baner i år, så vi må se hvad det ender med. Og så ved jeg jo heller ikke om jeg overhovedet kan finde ud af, at holde mig væk når sæsonen først går i gang.


Jeg er virkelig glad for at NR-Service igen i år har valgt at støtte op, selvom der ikke er udsigter til en fuld A-DM serie. Det er dejligt, at Jesper gider bakke op om en gammel OB-kører. Udover mine personlige planer, så ved man jo heller ikke hvad corona har af planer, så jeg tager det lidt som det kommer og så må vi se hvad det bliver til!


Og om jeg håber min datter kommer til at køre cross? Jeg må ærligt indrømme, at jeg håber min datter finder en anden og lidt mindre farlig sport - og jeg ved også at jeg virkelig skal finde de store overtalelsesevner frem, hvis jeg skal overbevise Mathilde om, at det er en god ide. Så det tror jeg desværre ikke der bliver sådan rigtig meget af. Men altså, hvis hun selv viser interesse for det og vil give det et skud, så må vi jo prøve det, men det er ikke noget jeg - og slet ikke Mathilde - vil presse ned over hovedet på hende."

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page