top of page

SPOT! - Back to basics

Præsenteret i samarbejde med VM Motocross på Eurosport 2 Væk er den sorte plastik. Væk er logoerne fra Monster. Yamaha har skåret ind til benet, og har genindført et cykeldesign, der læner sig meget op ad det der sidder på maskinen når den kommer ud fra fabrikken, til årets VM-serie. Men det er ikke kun der stilen er lagt om. De seneste sæsoner har man haft tæt samarbejde om fabriksteamet med engelske Bike-It Cosworth Yamaha, men det kapitel er der stadig ikke nogen endelig historie om. Derfor fokuserer vi på det officielle team, der indtil videre har to mand klar til at jagte guldet når første start går, om lidt over en uge.

Man har valgt at gå med en enkelt kører i MX1 - i modsætning til sidste år, hvor man havde to - og man fortsætter uændret i MX2. Her kun med en enkelt kører. Steven Frossard og Joel Roelants er skiftet ud med Jeremy van Horebeek i den store klasse, imens Christophe Charlier er de blås sidste skanse i MX2.

Jeremy van Horebeek - Han fik ikke meget ud af sin tid hos Kawasaki sidste år. Har i MX2 vist glimt af potentiale, men mangler stadig det sidste for at overbevise helt. Han har dog netop overrasket ved at tage det samlede italienske mesterskab, og der er måske lagt op til et stort år for ham? Hvis han kan få tur i den, så måske.

Christophe Charlier - Franskmanden har farten. Men det virker altid som om at der kommer noget i vejen. Skader, styrt, uheld. Den tidligere europamester har haft nok at slås med, MEN, han har også prøvet at vinde. Han var en af dem der slog Jeffrey Herlings sidste år, og også han kommer med en nyligt vundet titel i Italien. Måske det skal være hans år i år? Lad os ikke glemme at han også har slået Herlings da han blev europamester - selvom det er ved at være længe siden. En fjerdeplads samlet fik han med sig fra 2013.

Foto: Yamaha

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page