top of page

Frederik har målsætningen på plads

Frederik Olsen er en af dem der forsøger at finde sig til rette i den stærke BMX2-klasse. 2013 blev meget blandet, men især de to sidste afdelinger viste at Frederik er en af dem der kunne komme til at spille ind i top 10 i år, når DM går i gang i Sønderborg. Det håber han også selv på, og han fortæller her lidt mere om hvad 2014 kommer til at bringe,

Frederik Olsen: "Igen i år skal jeg køre for Team Hermansen på Kawa'en. Jeg skal deltage i alle DM B-MX2 afdelinger, SJ Cup's og Regionsmesterskaberne. Hvis muligheden er der vil jeg også stille op i nogle af A-DM'erne. Målsætningen er at komme i top 10 til B DM'erne, og hvis alt flasker sig en top 5. I SJ Cup og Regionsmesterskaberne, regner jeg med en top 3. I virkeligheden glæder jeg mig bare til at sæsonen bliver skudt igang!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page