top of page

Paulin og Herlings tog første stik

Vi har ventet. Og vi har ventet i spænding. MX-IndeX startede som en nyhedsside om VM, så det er naturligvis herligt at vi nu har skudt endnu en sæson i gang. Qatar lå for skud her til aften, og vi havde fra start af håbet på et brag. Og et brag fik vi! I hvert fald et der lover godt for spændingen. Der var nemlig mange om buddet til årets første afdeling på den arabiske halvø, og det lover bare endnu bedre for sæsonen. En sæson der nu officielt er i gang!

Tak til dem af jer der kiggede med på Eurosport 2. Dejligt at komme i gang, og næste gang har vi alle fire heat til jer. Plus Brian Kjær Jørgensen som ekspert. Det kan kun blive godt!

MXGP

Var der nogen der kunne sætte Cairoli til vægs? Så simpelt var spørgsmålet, og svaret var lige så: Ja, det var der. I hvert fald indtil videre. Gautier Paulin startede nemlig med at lægge sig i spidsen af serien, ved at vinde første afdeling. Samtidig overraskede Max Nagl ved at vinde første heat og tage andenpladsen, imens Antonio Cairoli måtte nøjes med tredjepladsen. Steven Frossard og Jeremy van Horebeek sluttede podiet af. Resultat,

Qatar:

1. Gautier Paulin - Kawasaki

2. Max Nagl - Honda

3. Antonio Cairoli - KTM

4. Steven Frossard - Kawasaki

5. Jeremy van Horebeek - Yamaha

6. Tommy Searle - Kawasaki

7. Clement Desalle - Suzuki

8. Kevin Strijbos - Suzuki

9. Evgeny Bobryshev - Honda

10. Joel Roelants - Honda

MX2

Jeffrey Herlings havde alles øjne på sig. Men selvom han vandt årets første GP, så blev han ikke årets første heat-vinder. Den gik i stedet til Dylan Ferrandis, der erobrede den samlede andenplads. Romain Febvre kørte Husqvarnaen til dens første podieplacering, imens Arnaud Tonus og Aleksandr Tonkov lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Qatar:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Dylan Ferrandis - Kawasaki

3. Romain Febvre - Husqvarna

4. Arnaud Tonus - Kawasaki

5. Aleksandr Tonkov - Husqvarna

6. Jose Butron - KTM

7. Glenn Coldenhoff - Suzuki

8. Jordi Tixier - KTM

9. Tim Gajser - Honda

10. Christophe Charlier - Yamaha

WMX

Årets første sejr hos kvinderne gik til australske Meghan Rutledge, foran Natalie Kane og Livia Lancelot. Forsvarende mester Kiara Fontanesi måtte skuffende nøjes med sjettepladsen. (Vi har i øvrigt hørt om dansk deltagelse ved næste afdeling af serien. Spændte? Ja da!)

Resultat, Qatar:

1. Meghan Rutledge - Kawasaki

2. Natalie Kane - KTM

3. Livia Lancelot - Kawasaki

4. Nancy van de Ven - Yamaha

5. Steffi Laier - Suzuki

Nu glæder vi os bare til næste weekend i Thailand. Gid tiden må gå hurtigt!

Foto: Youthstream 2014 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page