top of page

Andreas tilbage i Næstved hvis alt går vel

For nogle uger siden bragte vi den uheldige nyhed om Andreas Hansen og hans skadede knæ. Hvad der skulle have været en lærerig første sæson som A-kører for Kaduuz Racing, starter i stedet i et hul, men der er lys for enden af tunnellen. Andreas fortæller her lidt mere om hvad der præcis er sket, hvad dommen lyder på og hvordan udsigterne er.

Andreas Hansen: "Jeg var jo nede og køre i Tyskland med Emil [Larsen red.] og mine gode træningsvenner. Desværre måtte jeg allerede på andendagen i jorden. Jeg væltede lige så stille, men mit knæ fik et vrid. Vi kørte hjem dagen efter og fik det undersøgt på Hjørring Hospital. Ikke gode nyheder... Lægen sagde jeg var nødt til at have en operation i knæet, fordi mit korsbånd var revet over. Efter operationen fik jeg så at vide, der var flere ting de var blevet nød til at gøre. Min menisk og det inderste ledbånd var også beskadiget, men det havde de lavet.

Jeg har nu gået 1 uge siden operationen og på fredag skal jeg til tjek. Lægerne siger det vil tage 5 uger før jeg kan begynde at genoptræne. Så jeg mister det første DM i Holstebro. Lige nu er jeg selvfølgelig rigtig træt af det hele, men jeg er nødt til at se fremad. Emil vil hjælpe mig med øvelser og genoptræning, så jeg bliver 100% klar til kamp på Næstved. En stor tak til min familie, venner, mit team og Emil som har hjulpet mig indtil videre. Ses på banerne!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page