top of page

Mads håber på det bedste

Mads Meyer går sin første sæson som A-kører i møde, og han har gjort hvad han kunne for at blive klar. Masser af træning og masser af strukturering, men samtidig ved han også godt at det ikke bliver let. Han har dog vist at han kan stå distancen i sin optrædener sidste år, og han fortæller her lidt om hvordan han har forberedt sig og hvordan han håber det kommer til at gå til første omgang DM i Holstebro.

Mads Meyer: "Jeg har stadig Brian Kjær Jørgensen som træner og jeg var kort efter nytår med ham 14 dage i Spanien for at træne. Udover det har jeg været 10 dage i østtyskland og træne noget sand, da det egentlig er det som er min største svaghed. Udover det har jeg forberedt mig som jeg plejer i forhold til fysisk træning, igen sammen med Brian og Hechmann Sport i Slagelse. Som tingene er nu føler jeg mig godt forberedt til den kommende sæson, der er altid mange faktorer som spiller ind i motorsport, men jeg føler jeg har gjort hvad jeg kunne for, at være optimalt forberedt til den kommende sæson. I Holstebro håber jeg at få det bedste ud af mig selv og mine evner. Hvor langt det rækker er svært at sige da A MX 2 er en ny klasse for mig. Derfor kommer jeg også bare til Holstebro med en forventning om at få det bedste ud af mine kompetencer"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page