top of page

Få styr på teknikken med tidligere VM-kørere i Sverige

Brian Kjær Jørgensen, Roman Jelen og Rasmus Krogh Jørgensen inviterer til træningslejr på Bökeslund & Sturup. Sydsveriges bedste baner i uge 27. Turen er for dig der vil have det hyggeligt, der gerne vil blive bedre, og gerne vil lære af 2 tidligere VM kørere samt den nuværende danske mester i MX2. Der bliver sat fokus på hver enkelt kørers behov, og du får ting at arbejde med som passer specifikt til dig. Der bliver fokus på din teknik, dine starter og hvad din fokus skal ligge på når du træner eller kører løb. Samtidig bliver der tid til hygge, samvær og til at komme lidt under huden på de 3 trænere, der ikke er bange for at fortælle røverhistorier. Siden Brian og Roman stoppede med at køre VM, har de udviklet sig til de bedste på deres nye felter. Nemlig at lære håbefulde crosskørere hvordan de skal komme tættere på deres drøm. Rasmus har også meget at bidrage med på alle planer, og er desuden altid et muntert gemyt til at løfte stemningen omkring lejrbålet. Desuden kommer MX #591 Photo forbi og sørger for at du kan få nogle minder med dig hjem. Vi kommer til at have base på Sturup, hvor der er bad og toiletfaciliteter, og så kører vi 2 dage på Bökeslund og 3 dage på Sturup.

Vi glæder os til at se dig, og have en hyggelig uge sammen

Træningslejr er for 65 cc - 85 cc - Maxi på alle niveauer

Pris. 3500,- Inklusiv strøm

Tilmelding foregår til bkj8mx@gmail.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page