top of page

Jannick tager en sæson på begge sider af skruenøglen

Jannick Rasmussen startede 2013 som lyn og torden, og selvom gassen gik lidt af ballonen til sidst, så sikrede han sig oprykning til A-klassen igennem sit B-DM. I den kommende sæson er der lagt op til endnu en sæson drevet af impulserne, ligesom det også bliver til en tjans som mekaniker og hjælper for Rasmus Krogh Jørgensen. Jannick fortæller her lidt om hvad den kommende sæson kommer til at byde på for ham.

Jannick Rasmussen: "Jeg er så småt begyndt at forberede mig lidt til den kommende sæson, med lidt konditræning. Jeg har endnu ikke været på nakken af min racer, da jeg simpelthen arbejder 24/7 for at få vores nye butik i Hobro klar til åbning først i april. Jeg døjer normalt med at køre død i alt det cross midt på sæsonen, så har derfor valgt at trække køretræningen, en måned eller to tættere på det første DM. Planen for året er at have det sjovt som jeg plejer! Køre lige hvad jeg føler for, og ellers bare nyde tilværelsen! Jeg har ingen ambitioner om topplaceringer, men håber da på et par gode heats indimellem. Udover at jeg selv skal køre DM herhjemme, har jeg igen sagt ja til et samarbejde med Rasmus Jørgensen. Jeg skal stå for hans to løbscykler, som han skal køre på i Tyskland til ADAC, og muligvis også med som mekaniker et par gange. Jeg ser som altid frem til at arbejde for Rasmus. Han har den rigtige indstilling til tingene, og det er blandt andet en af grundene til at jeg sagde ja til at hjælpe ham i år. Hold kablet stramt derude! PS: Glæd jer til at se vores nye butik, EASYMX i Hobro! Mange nye brands, et fedt værksted, og ikke at forglemme webshoppen!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page