top of page

Jagten på Lykke

Thor Lykke er en af de unge kørere, der i noget tid har kæmpet for at finde sin egen vej til det helt store, og i år gør han forsøget på ryggen af en stor maskine. Der er blevet trænet hårdt for at blive klar til den første sæson i MX1, for Thor er ikke i tvivl om at resultater kommer som en følge af hårdt arbejde. Vi har fået en kort status fra ham, om hvad han får tiden til at gå med inden sæsonen for alvor går i gang.

Thor Lykke: "Lige pt bliver der testet så meget som muligt på 450'eren, for at få de sidste ting på plads, så jeg kan blive klar til sæsonstart. Jeg er så småt begyndt at føle mig tilpas på den nye crosser og jeg føler at det går langt bedre end på 250'eren. Hvilket jo altid er positivt. Jeg har trænet super hårdt her i vinteren, så jeg forhåbenligt er klar og kan være i mit livs form til sæsonstart, hvor jeg skal prøve kræfter med de store drenge for første gang!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page