top of page

Nikolaj Larsen på vej tilbage

Nikolaj Larsen har haft en vintersæson uden motorcykel, efter at han blev nødsaget til at lade sin skulder operere i slutningen af sidste år. Udsigten - i værste fald - lød på en pause indtil juni, men heldigvis er der bedre nyheder på vej. Nikolaj tørner igen i år ud for JØ/Arts Racing, og planlægger at skulle ud og trille på motorcyklen allerede i næste weekend, for at se hvor han står henne. Derfra er der ikke langt til første afdeling af DM i Holstebro, og hvis remmer og tøj kan holde, så skulle Nikolaj gerne være at finde på bommen. Men det kommer meget an på de næste par uger. Han har dog gjort alt hvad han kunne for at holde formen ved lige, for at være bedst klædt på til den nye sæson, der venter lige om hjørnet.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page