top of page

Damsgaard knokler på

Nicolaj Damsgaard har henover vinteren været plaget af en drilsk skade, men nu er sæsonen så småt ved at starte op for #508. Selvom ryggen stadig driller han en anelse, så skulle han være klar til sæsonstart, men det sætter samtidig begrænsninger for en egentlig målsætning. Vi spurgte ham hvordan det går med at blive klar, og du kan læse lige her hvad han svarede på det spørgsmål.

Nicolaj Damsgaard: "Jeg har haft travlt på det seneste. Sæsonen går jo snart i gang, så der er skrald på med de sidste forberedelser. Jeg har ikke et fast mål, men jeg ved jeg kan gøre det godt, hvis jeg ikke døjer med ryggen. Den driller så jeg har haft holdt 5 måneders pause! Jeg startede ud med at tage 2 uger til Spanien - på lidt hårdbane - for at starte stille og roligt ud. Jeg har fået kørt lidt og den nye Yamaha 2014 går rigtig godt! Så jeg føler at jeg har en rigtig god cykel! Og jeg har samtidig et rigitg godt samarbejde med easymx.com, og nogle andre gode sponsorer! Jeg døjer stadig lidt med at få ondt, men jeg er ved at have fundet en daglig rytme så jeg kan holde til det. Så hvis det bliver ved med at gå stille og roligt fremad, og jeg får nogen gode solide heat til A-DM, så kan jeg få lidt selvtillid. Så er jeg sikker på det nok skal blive en god sæson, selvom der er rigtig mange gode kørere i år!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page